Koulutus

Tarjoamme kansainväliseen työhön ja erityisesti raamatunkäännöstyön eri osa-alueisiin liittyvää koulutusta sisarjärjestömme Wycliffe UK:n ja Redcliffe Collegen järjestämänä Gloucesterissa Englannissa:

Linguistics, Translation and Literacy at Redcliffe College

Kaikki koulutus on avointa muillekin kuin Wycliffe-järjestöjen yhteydessä toimiville. Erityisesti Language and Culture Acquisition -kurssi, joka järjestetään kerran vuodessa loppukesällä on erittäin suositeltava jokaiselle, joka on suuntautumassa kansainväliseen työhön, ja joka haluaa parantaa omia kielen- ja kulttuurin oppimistaitojaan.

Maisterin tutkinnot ovat Gloucester Universityn akreditoimia ja niiden suorittamiseen on tietyin edellytyksin mahdollista saada suomalaista opintotukea.

Kielitieteellistä koulutusta ja erilaisiin raamatunkäännöstyön tehtäviin valmistavaa koulutusta järjestävät myös monet muut yhteistyöjärjestömme. Voit katsoa koulutusvaihtoehtoja täältä:

Training Programs for Language Development

Jos olet hakeutumassa työhön Wycliffe Raamatunkääntäjien työyhteyteen, keskustelemme koulutustarpeesta kanssasi yksilöllisesti.

 

Kuvaaja: Elaine Bombay