Linkkejä

 

Mitä teemme?

Näkymme on, että äidinkielellä ilmaistu Jumalan sana vaikuttaisi pelastusta ja kokonaisvaltaista muutosta yksilöiden ja yhteisöjen elämässä.

Yhteisöjen äidinkielen käytön edistäminen on läsnä kaikessa työssämme. Ilman äidinkielen käyttöä ja äidinkielistä Jumalan sanaa ei seurakunta yleensä voi juurtua yhteisön keskuuteen. Ilman äidinkielistä lukutaitoa ja koulutusta eivät vähemmistöt yleensä voi saavuttaa tasa-arvoista asemaa yhteiskunnassa.

____________________________________________________

 

Osallistumme työntekijöitä ja rahoitusta lähettämällä sekä yhdessä kumppaniemme kanssa toteuttamalla kielivähemmistöjen asemaa parantaviin hankkeisiin. Keskeisiä työn osa-alueita ovat Raamatun tekstien kääntäminen, Raamatun käytön edistäminen seurakunnissa, äidinkielinen / monikielinen lukutaitotyö sekä äidinkielisen / monikielisen perusopetuksen kehittäminen.

Yhdessä kumppaniemme kanssa, haluamme tukea suomalaisia seurakuntia lähetysnäyn vahvistamisessa ja kielivähemmistöjä tukevaan lähetystyöhön osallistumisessa. Mahdollistamme suomalaisille seurakunnille työntekijöiden lähettämisen globaalin verkostomme työyhteyteen ja osallistamme seurakuntia työn rahoitukseen.

Edistämme ja koordinoimme raamatunkäännöstyötä tukevaa rukoustoimintaa Suomessa.

Miten sinä ja sinun seurakuntasi osallistutte raamatunkäännöstyöhön?