Nyt voit lahjoittaa myös MobilePay -sovelluksella! Jos sinulla on kyseinen sovellus, voit tukea raamatunkäännöstyötä seuraavasti: 

 1. Avaa MobilePay.
 2. Syötä lahjoitettava summa.
 3. Syötä MobilePay-numero 41600
 4. Lisää kommenttikenttään kohteen viitenumero.
 5. Hyväksy maksu pyyhkäisemällä

Kohteet, mihin voit lahjoittaa:

 • RAAMATUNKÄÄNNÖSTYÖN SUURIN TARVE 2406                                                     Lahjasi kohdistuu sinne, missä se juuri nyt parhaiten edistää näkymme toteutumista. Voit halutessasi kohdistaa lahjasi myös johonkin työmme osa-alueeseen.
 • LÄHETTÄMINEN 2419
  Wycliffe Raamatunkääntäjät osallistuu Raamatun kääntämiseen ja kielitieteelliseen työhön lähetystyöntekijöidensä välityksellä. Kohdentamalla lahjoituksen lähettämiseen tuet työntekijöiden lähettämistä sekä heidän tavanomaisista poikkeavian kulujensa kattamista. Kaikki lähetetyt työntekijämme sekä osa kotimaan työntekijöistämme toimivat omalla nimikkokannatuksella. Jos haluat ryhtyä nimikkokannattajaksi, ota meihin yhteyttä tästä.
 • SANA LAPSILLE 2422
  Tuet äidinkielisen pyhäkoulun kehittämistä ja mahdollistat lapsille Raamatun kertomuksien kuulemisen omalla kielellä, kun valitset lahjoituskohteeksi Sana lapsille.
 • ÄIDINKIELINEN OPPIMINEN 2435
  Kohdentamalla lahjoituksen äidinkieliselle oppimiselle, mahdollistat vähemmistökieliä puhuville lapsille koulunkäynnin ja oppimisen kielellä, jota lapset ymmärtävät ja osaavat. Lahjoitus kohdistuu ulkoministeriön tukemiin hankkeisiimme Keniassa ja Nepalissa.
 • NÄYN VAHVISTAMINEN SUOMESSA 2448
  Kohdentamalla lahjoituksen näyn vahvistamiseen Suomessa olet rahoittamassa rukoustoimintaamme, Sanalla sanoen -lehden julkaisemista ja seurakuntatyötämme kotimaassa.