Seurakunnan kolehti raamatunkäännöstyölle

Jos kerrotte meille (info@wycliffe.fi) etukäteen kolehdin keräämisestä seurakunnan tilaisuudessa, lähetämme mielellämme uusinta Sanalla Sanoen -lehteä ja järjestömme esitteitä seurakuntalaisten saataville asetettavaksi.

Alta löydätte ehdotetun tekstin kolehdin keruun yhteydessä luettavaksi sekä lisäyksen, joka mahdollistaa online-jumalanpalveluksessa esitettävän kolehtivetoomuksen.

Kolehtiteksti

Monilla maailman kielivähemmistöillä ei ole mahdollisuutta seurakuntayhteyteen eikä peruskoulutukseen oman äidinkielen välityksellä. Wycliffe Raamatunkääntäjät osallistuu Raamatun kääntämiseen, äidinkielisen seurakunnan synnyn tukemiseen ja äidinkieleen perustuvan koulutuksen kehittämiseen, jotta kukaan ei jäisi Jumalan valtakunnan ulkopuolelle kielensä ja kulttuurinsa takia. Kiitos lahjastanne!

Lisäys online-jumalanpalveluksessa luettavaksi:

Tiedot lahjoitukseen löydät verkkosivuilta wycliffe.fi/lahjoita tai voit lahjoittaa MobilePay-sovelluksen kautta numerolla 41600.

Rahankeräysluvan haltija: Wycliffe Raamatunkääntäjät ry
Rahankeräysluvan numero: RA/2022/137 (voimassa 3.2.2022 alkaen) 
Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Keräysvarat käytetään työntekijöiden lähettämiseen ja raamatunkäännöstyön hankkeiden toteuttamiseen sekä raamatunkäännöstyön näyn vahvistamiseen ja rukoustoiminnan tukemiseen.

Tiedot kolehdin tilitystä varten

Pyydämme osoittamaan kolehdin tuoton tilillemme FI53 5731 8220 0159 27 ja kertomaan maksun viestissä, missä ja milloin kolehti on kerätty.

KIITOS LAHJASTANNE!