Lähde – olisiko sinun kutsusi lähteminen ja Jumalan missiossa palveleminen jossakin muualla kuin kotimaassa? Lähetä – olisiko sinun kutsusi olla lähettämässä toisia ja tukemassa heitä palvelutyössään?

Uskonko, että Hyvä Sanoma, jonka Raamatun tekstit välittävät, on tarkoitettu kaikille?

Elänkö todeksi kristillistä uskoani?

Kohtaanko mielelläni ihmisiä eri kulttuureista?

Haluaisinko käyttää lahjojani ja osaamistani kielivähemmistöjen hyväksi tehtävässä työssä?

Voisiko kotiseurakuntani lähettää minut tällaiseen työhön?

Jos vastasit näihin kysymyksiin myöntävästi, otathan meihin yhteyttä.

Olemme mielellämme tukemassa sinua ja seurakuntaasi, jotta löydät oman paikkasi Jumalan suuressa suunnitelmassa. Lähetetyt työntekijämme toimivat pääasiassa pitkäaikaisissa tehtävissä, mutta aika ajoin pystymme tarjoamaan myös lyhytaikaisia (3-24 kk) tehtäviä ulkomailla.

Tällä hetkellä on mahdollista yhdistää Kylväjän Lähetetty-koulutus tai Kansanlähetyksen Kansainvälisyyslinjan käyminen ja hakeutuminen raamatunkäännöstyön kumppaneiden tarjoamiin lyhytaikaisiin tehtäviin. Otathan yhteyttä, jos olet kiinnostunut tästä mahdollisuudesta.

Kaikki lähetetyt työntekijämme sekä osa kotimaan työntekijöistämme toimivat omalla nimikkokannatuksella.

Wycliffe Raamatunkääntäjien kautta seurakunnat voivat lähettää soveltuvia työntekijöitä globaalin verkostomme työyhteyteen. Työhön lähettämistä edeltää kattava jäsenyysprosessi, jossa yhdessä kotiseurakunnan kanssa tuemme mahdollista lähtijää omaa kutsumustaan ja kykyjään vastaavan paikan etsimisessä. Työhön lähettäminen voi tapahtua myös yhdessä jonkin suomalaisen kumppanijärjestömme kanssa. Lähettämisestä kiinnostunutta seurakuntaa pyydämme ottamaan meihin yhteyttä, jotta voimme tutustua toisiimme.

Voisitko sinä tai seurakuntasi olla mahdollistamassa jonkun lähetystyöntekijän työn jatkumisen tai työhön lähtemisen? Ota meihin yhteyttä, jos haluat liittyä jonkun lähetetyn työntekijämme lähettäjäverkostoon tukemalla häntä taloudellisesti.