Vapaaehtoistyö on yksi mahdollisuus osallistua raamatunkäännöstyöhön! Aina aika ajoin tarvitsemme kotimaan työssä vapaaehtoisia erilaisissa käytännön tehtävissä. Ota rohkeasti yhteyttä niin voimme yhdessä katsoa, olisiko jokin tehtävä sopiva sinulle tai olisiko sinulla juuri tarvitsemamme taito hallussa. Kaikille emme voi taata paikkaa, mutta monet ovat voineet auttaa. Yhdessä voimme miettiä, miten juuri sinä voisit olla mukana.

Tarvitsemme toisinaan valokuvaajia, WordPress-osaajia, videoiden tekijöitä tai siivousapua. Tarvitsemme myös kääntäjiä lehtiartikkeleille, oikeinkirjoituksen tarkastajia ja markkinointimateriaalin tuottajia. Vapaaehtoistyössä sinun ei tarvitse olla korkeasti koulutettu maisteri. Kun sinulla on halu tehdä, sydän raamatunkäännöstyölle ja tarvittavia taitoja, se riittää. Kysy rohkeasti lisää! Oma taitosi ja ylipäätään halusi olla mukana voi olla avain vapaaehtoistehtävien löytymiseksi.

Meillä on myös ollut työssäoppijoita ja harjoittelijoita. Nämä ovat kuitenkin mahdollisuuksia, jotka riippuvat harjoittelun tavoitteista ja työntekijöidemme sen hetkisestä työtilanteesta. Aina kuitenkin kannattaa kysyä, ja opastamme mielellämme eteenpäin sopivien tehtävien pariin.

Kuva: Marc Ewell