Työmme rahoitetaan kehitysyhteistyöhankkeita lukuun ottamatta täysin seurakuntien, yksityisten ihmisten ja yhteisöjen lahjoituksilla.

Kaikki lähetetyt työntekijämme sekä osa kotimaan työntekijöistämme toimivat omalla nimikkokannatuksella. Jos haluat ryhtyä nimikkokannattajaksi, ota meihin yhteyttä tästä. Osa lähetetyistä työntekijöistä saa taloudellisen kannatuksensa yhteistyöjärjestöjemme kautta. Ota meihin yhteyttä, niin osaamme tarvittaessa ohjata sinut yhteyteen oikean järjestön kanssa.

Kohdistamalla oman lahjoituksesi Raamatunkäännöstyölle vahvistat kykyämme levittää vähemmistökielten työnäkyä Suomessa, lähettää työntekijöitä sekä tukea raamatunkäännöstyöhön liittyviä hankkeita yhteistyökumppaneidemme kautta.

Jos kohdistat lahjoituksesi Lukutaitohankkeille, mahdollistat sen, että yhä useampi Kamerunin, Kenian, Indonesian ja Nepalin vähemmistökieliä puhuva voi oppia lukemaan ja kirjoittamaan sekä äidinkieltään että maan virallista kieltä. Osassa hankkeista kehitetään myös äidinkielistä perusopetusta kouluihin. Pidämme luku- ja kirjoitustaitoa tärkeinä perusoikeuksina itsessään, mutta samalla ne myös vahvistavat äidinkielisen Raamatunkäännöksen mahdollisuuksia vaikuttaa yhteisön elämään. Hankkeiden toteutuksesta vastaavat kansalliset kumppanimme ja Suomen Ulkoministeriö rahoittaa hankkeiden kuluista 85%. Lahjoituksesi kohdistuu 15% omarahoitusosuuteemme. Katso tästä lisätietoa hankkeistamme.

Kohdistaessasi lahjoituksesi Näky-rahastolle, käytetään varat lähetettyjen työntekijöidemme kannatusvajeen paikkaamiseen ja sellaisiin projekti- tai koulutuskuluihin, joihin nimikkokannatus ei riitä. Näky-rahaston varoja käytetään myös raamatunkäännöstyöhön liittyvien hankkeiden rahoittamiseen yhteistyöjärjestöjemme kautta. Jos haluat osoittaa lahjoituksesi vielä tarkemmin johonkin tiettyyn kohteeseen, ota meihin yhteyttä.

 

WYCLIFFE RAAMATUNKÄÄNTÄJÄT RY

Tilitiedot:              TSOP IBAN: FI53 5731 8220 0159 27              BIC: OKOYFIHH

VIITTEET

1070 Raamatunkäännöstyö
1083 Lukutaitohankkeet Nepalissa, Keniassa ja Indonesiassa (kehitysyhteistyö)
VIITTEET

411 Raamatunkäännöstyö
437 Lukutaitohankkeet Nepalissa, Keniassa ja Indonesiassa (kehitysyhteistyö)
440 Näky-rahasto

 

Kuukausilahjoituksen voit tehdä helposti verkkopankissasi toistuvana maksuna määrittelemällä kuukausittaisen lahjoitussumman, haluamasi viitenumeron, eräpäivän ja päivämäärän, johon asti haluat olla kuukausilahjoittajana.

Mikäli haluat liittyä säännöllisten tukijoidemme joukkoon, pyydämme klikkaamaan tästä.

 


 

Rahankeräysluvan saaja: Wycliffe Raamatunkääntäjät ry
Rahankeräysluvan myöntäjä: Poliisihallitus
Luvan numero ja myöntämisajankohta: RA/201716, 5.1.2017
Keräyksen toimeenpanoaika ja -alue: 5.1.2017 - 31.12.2021 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Raamatunkäännös-, kielenkehitys- ja lukutaitotyö vähemmistökansojen parissa sekä ulkoasiainministeriön tukemat kehitysyhteistyöhankkeet.