Lahjoittamalla osallistut raamatunkäännöstyöhön.

Kertalahjoituksen voit tehdä helposti täyttämällä alla olevan lomakkeen. Jos annat myös luvan yhteydenpitoon, pidämme sinut ajan tasalla raamatunkäännöstyön uutisista ja tulevista tapahtumista.

Jos haluat alkaa säännölliseksi kuukausilahjoittajaksi, klikkaa tästä.

Kolehti- ja lahjoitusohjeet seurakunnille löydät täältä.Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun Wycliffe Raamatunkääntäjille. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä Wycliffe Raamatunkääntäjiin.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta


Voit myös lahjoittaa suurimpaan tarpeeseen käyttämällä tilinumeroa

IBAN: FI53 5731 8220 0159 27

BIC: OKOYFIHH

ja laittamalla viitteeksi 2406.


Voit lahjoittaa myös MobilePay-sovelluksella.


Avaa matkapuhelimesi kamerasovellus ja kohdista kamera QR-koodiin. Tämän jälkeen paina esille tulevaa linkkiä, joka ohjaa sinut automaattisesti MobilePayhyn. Syötä haluamasi summa, viite ohjautuu automaattisesti suurimpaan tarpeeseen. Kiitos lahjastasi!

Rahankeräysluvan haltija: Wycliffe Raamatunkääntäjät ry
Rahankeräysluvan numero: RA/2022/137 (voimassa 3.2.2022 alkaen) 
Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Keräysvarat käytetään työntekijöiden lähettämiseen ja raamatunkäännöstyön hankkeiden toteuttamiseen sekä raamatunkäännöstyön näyn vahvistamiseen ja rukoustoiminnan tukemiseen.