YHDYSVALLAT

Kuva O'Reareista
Paul, Tuula ja Samuel O’Rear. Kuva: Holly Roberts

Wycliffe USA:n työyhteydessä

Amerikkalainen Paul ja suomalainen Tuula työskentelevät Dallasissa, USA:ssa, SIL:in kansainvälisen käännöstyön resurssien osastolla, Paul koordinaattorina, Tuula toimistoapulaisena ja perheen kehitysvammaisen pojan Samuelin omaishoitajana.

Paulilla on alaisuudessaan noin 40 hengen tiimi, joka työstää monia raamatunkääntäjien ja käännöskonsulttien työssään käyttämiä apumateriaaleja, mm. Kääntäjän työpaikka -ohjelmistoa, Kääntäjän muistiinpanoja, Eksegeettisia yhteenvetoja, Semanttisia rakenneanalyyseja, Psalmien analyyseja ym. Hän on myös mukana eri raamatunkäännöstyötä tekevien järjestöjen yhteistyötä edistävissä kokoontumisissa. Yhdessä työtä tehden se onnistuu paremmin, kun päällekkäisyyttä voidaan poistaa ja teknologian resursseja voidaan kehitellä tehokkaammin yhdessä.

Rukoile käännöstyön resurssien työtiimin kehitystä, kun Paul siirtää vastuuta alaisuudessaan oleville alatiimien vetäjille. Rukoile myös raamatunkäännöstyötä tekevien järjestöjen hedelmällisen yhteistyön puolesta työn yhteisten päämäärien edistämiseksi.