EURAASIA

Työntekijäperheemme on asunut työalueellaan Etu-Aasiassa keväästä 2016 alkaen. Kielen ja kulttuurin oppimisen jälkeen ensimmäinen työtehtävä oli Uuden testamentin (UT) viimeistelyvaihe. UT julkaistiin syksyllä 2019. Tämän jälkeen työntekijämme on palvellut Vanhan testamentin (VT) käännöksen parissa yhtenä käännöstiimin eksegeeteistä, jotka huolehtivat siitä, että käännös vastaa alkutekstin merkitystä.

Ensimmäiset valmiit Vanhan testamentin kirjat julkaistiin keväällä 2023 mobiilisovelluksessa, ja lisää VT:n kirjoja julkaistaan sovelluksen kautta sitä mukaa, kun ne valmistuvat. Tärkeitä lähetetyn työntekijän vastuita ovat VT:n käännöstyön lisäksi kieliprojektien koordinointi, ja eri projektien vetäjien tukeminen heidän työssään.

Liikkuminen lasten kanssa ja lasten harrastukset luovat yhteyksiä paikallisiin ja ulkomaisiin alueella. 

”Uskomme, että työalueemme rikkinäisyyteen ja toivottomuuteen löytyy apu Jumalan Sanasta. Kun alueemme reilun miljoonan puhujan vähemmistökieli on saanut käyttöönsä Jumalan sanan äidinkielellään, voi Jumalan muuttava voima edetä koko yhteisöön, aina heimoihin ja sukukuntiin asti, koko elämän pelastukseksi.”