Tule mukaan Wycliffen somepäivityksiin

Miltä jokapäiväinen elämäsi näyttää kohteessa? Haluaisitko jakaa hetkiä arjestasi Wycliffen seuraajille Facebookissa ja Instagramissa?

Haluamme jatkossa lisätä osaksi somesisältöjämme tunnelmia arjen tilanteista eri kohdemaissa – asioita, jotka jäävät yleensä asiapitoisten raporttien ulkopuolelle. Itse työ, jota teet on tärkeää, mutta myös se, miten teet työtäsi ja minkälainen kokemus se on sinulle, on todella kiinnostavaa. Olisi hienoa, jos voisimme somepäivityksissä välittää eri kohteissa olevien työntekijöiden ”tavallisen elämän” kuulumisia kuvin, kommentein ja videoin.

Osallistu matalalla kynnyksellä – sinulle tavallinen voi olla muille mielenkiintoista

Some on luonteva paikka jakaa spontaaneja elämänmakuisia hetkiä muiden kanssa. Materiaalin ei tarvitse olla viimeisen päälle hiottua, vaan aitous ja persoonallisuus saa näkyä. Tavalliseltakin tuntuvia asioita kannattaa rohkeasti jakaa, sillä ne voivat olla muille inspiroivia ja rohkaisevia.

   

Kiinnostavia aiheita voisivat olla esimerkiksi:

 1. Hetkiä arjen rutiineista
 2. Ympäröivä luonto/kaupunki ja muu maisema
 3. Ihmiset ja eläimet
 4. Koti
 5. Paikallinen ruoka, kulttuuri ja tavat
 6. Hetkiä vapaa-ajan harrastuksista
 7. Raamattu – Miten/missä/milloin luet Raamattua?
 8. Tilannekuvat ja tarinat
 9. Jotain muuta?

   

Näin osallistut:

 1. Ota kuva tai alle minuutin pituinen video kännykällä. Huomioithan, että kuvat julkaistaan usein neliön muotoisina. Jos otat pysty- tai vaakakuvan, kohdista kuvan tärkein kohta aivan keskelle (rajaamme osan reunoista pois). Halutessasi voit myös itse rajata kuvan neliöksi.
 2. Kirjoita lyhyt kuvaus hetkestä/tilanteesta. Muista sisällyttää tietoihin paikka (kylä/kaupunki, maa tai maanosa). Jos kuvassa/videolla on ihmisiä, kirjoita myös, saako heidän etunimensä mainita.
 3. Lähetä materiaali s-postilla: marika.linna@wycliffe.fi

Marika Hardy-Linna on Wycliffellä vapaaehtoistyöntekijänä ja tekee osa-aikaisena sometoimittajan tehtäviä. Hän valitsee ja tarvittaessa muokkaa somekanavissa julkaistavat materiaalit. Jos sinulle tulee kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä Marikaan!

Huomioithan, että vastuu kuvan sisällöstä on kuvaajalla. Jos otat lähikuvan esim. ihmisestä, kysy häneltä lupa julkaisuun.