Kertalahjoitus on tapa osallistua yksittäisen taloudellisen tuen kautta raamatunkäännöstyöhön.

Kertalahjoitus ei sido sinua mihinkään, mutta halutessasi voit tutustua työhömme lehden tai artikkeleiden avulla. Näin pystyt seuraamaan raamatunkäännöstyötä ympäri maailmaa.

WYCLIFFE RAAMATUNKÄÄNTÄJÄT RY

IBAN: FI53 5731 8220 0159 27

BIC: OKOYFIHH

Lahjoittaessa pyydämme käyttämään jotakin seuraavista viitteistä:
 • RAAMATUNKÄÄNNÖSTYÖN SUURIN TARVE 2406                                                  Lahjasi kohdistuu sinne, missä se juuri nyt parhaiten edistää näkymme toteutumista. Voit halutessasi kohdistaa lahjasi myös johonkin työmme osa-alueeseen.
 • LÄHETTÄMINEN 2419
  Wycliffe Raamatunkääntäjät osallistuu Raamatun kääntämiseen ja kielitieteelliseen työhön lähetystyöntekijöidensä välityksellä. Kohdentamalla lahjoituksen lähettämiseen tuet työntekijöiden lähettämistä sekä heidän tavanomaisista poikkeavian kulujensa kattamista. Kaikki lähetetyt työntekijämme sekä osa kotimaan työntekijöistämme toimivat omalla nimikkokannatuksella. Jos haluat ryhtyä nimikkokannattajaksi, ota meihin yhteyttä tästä.
 • SANA LAPSILLE 2422
  Tuet äidinkielisen pyhäkoulun kehittämistä ja mahdollistat lapsille Raamatun kertomuksien kuulemisen omalla kielellä, kun valitset lahjoituskohteeksi Sana lapsille.
 • ÄIDINKIELINEN OPPIMINEN 
  Kohdentamalla lahjoituksen äidinkieliselle oppimiselle, mahdollistat vähemmistökieliä puhuville lapsille koulunkäynnin ja oppimisen kielellä, jota lapset ymmärtävät ja osaavat. Lahjoitus kohdistuu ulkoministeriön tukemiin hankkeisiimme Keniassa (2532), Nepalissa (2545) ja Etiopiassa (2529).
 • NÄYN VAHVISTAMINEN SUOMESSA 2448
  Kohdentamalla lahjoituksen näyn vahvistamiseen Suomessa olet rahoittamassa rukoustoimintaamme, Sanalla sanoen -lehden julkaisemista ja seurakuntatyötämme kotimaassa.

 

Voit lahjoittaa myös MobilePay-sovelluksella.

 

 

Seurakuntana kolehtia lahjoittaessanne pyydämme ilmoittamaan viestissä päivämäärän ja paikan, missä kolehti on kerätty.


Rahankeräysluvan saaja: Wycliffe Raamatunkääntäjät ry
Rahankeräysluvan myöntäjä: Poliisihallitus
Luvan numero ja myöntämisajankohta: RA/201716, 5.1.2017
Keräyksen toimeenpanoaika ja -alue: 5.1.2017 – 31.12.2021 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Raamatunkäännös-, kielenkehitys- ja lukutaitotyö vähemmistökansojen parissa sekä ulkoasiainministeriön tukemat kehitysyhteistyöhankkeet.
Kerätyt varat tullaan käyttämään yhdistyksen hallituksen vuosittain hyväksymän toimintasuunnitelman ja talousarvion mukaisesti ajalla 5.1.2017 – 31.12.2021.