4.1.2022, päivitetty 7.2.2022

Wycliffe Raamatunkääntäjät ry hakee palvelukseensa talouskoordinaattoria vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen (18,75-26,25h/vko). Myös kokoaikainen työ on laajennetulla työnkuvalla mahdollista (ks. alla).

JÄRJESTÖSTÄMME

Wycliffe Raamatunkääntäjät ry on raamatunkäännöstyöhön keskittyvä tunnustustenvälinen lähetysjärjestö.

Raamatunkäännöstyötä tehdään, jotta kukaan ei jäisi Jumalan valtakunnan ulkopuolelle kielensä ja kulttuurinsa takia. Toimintamuodoiltaan raamatunkäännöstyö on laaja-alaista äidinkielisten mahdollisuuksien parantamista, jossa keskeistä on Raamatun tekstien kääntäminen, lukutaitotyö, kielitieteellinen työ, äidinkielisen ja monikielisen koulutuksen kehittäminen sekä äidinkielisen seurakunnan kasvun tukeminen.

Olemme osa Wycliffe Global Alliance -verkostoa, johon kuuluu raamatunkäännöstyön toimijoita Aasiassa, Afrikassa, Euroopassa, Oseaniassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa.

Suomessa teemme yhteistyötä eri kristillisiin kirkkoihin kuuluvien seurakuntien ja järjestöjen kanssa.  Olemme avoimia toimimaan yhdessä kaikkien kristillisten suuntausten kanssa, jotka jakavat näkymme ja arvomme.

Wycliffe Raamatunkääntäjien tehtävänä on vahvistaa seurakuntien ja kristillisten yhteisöjen osallisuutta raamatunkäännöstyössä. Yhtenä keskeisenä toimintamuotonamme on suomalaisten seurakuntien osoittamien työntekijöiden lähettäminen eri puolilla maailmaa toimivien yhteistyökumppaniemme työyhteyteen. Usein lähettäminen tapahtuu lisäksi yhteistyössä toisen suomalaisen lähetysjärjestön tai kirkkokunnan kanssa.

Wycliffe Raamatunkääntäjät noudattaa kristillisten järjestöjen työehtosopimusta.

Lisätietoa järjestöstämme löydät näiltä verkkosivuilta wycliffe.fi.

TEHTÄVÄNKUVA

Talouskoordinaattori hoitaa yhdistyksemme taloushallintoa ja maksuliikennettä.

Talouskoordinaattori hoitaa työntekijöiden lähettämiseen liittyviä talousasioita yhdessä kotimaisten ja kansainvälisten kumppaniemme kanssa. Talouskoordinaattori avustaa lähetettyjä työntekijöitä talouteen liittyvissä asioissa.

Talouskoordinaattori osallistuu kansainvälisten yhteistyöhankkeidemme talouden suunnitteluun sekä taloushallinnon ja -raportoinnin kehittämiseen.

Talouskoordinaattori osallistuu varainhankintamme kehittämiseen ja toteuttamiseen.

Talouskoordinaattorilla on mahdollisuus edustaa yhdistystä ja sen näkyä tapahtumissa, seurakunnissa ja verkostoissamme.

MITÄ TALOUSKOORDINAATTORIN TYÖ VAATII JA MITÄ SE TEKIJÄLLEEN ANTAA?

Saattaisit sopia talouskoordinaattoriksemme, jos

  • olet kristitty ja oman seurakuntasi / kristillisen yhteisösi suosittelema;
  • koet Wycliffe Raamatunkääntäjien tarkoituksen tärkeäksi – Jottei kukaan jäisi Jumalan valtakunnan ulkopuolelle kielensä ja kulttuurinsa takia;
  • työskentelet mielelläsi oma-aloitteisesti ja itsenäisesti, mutta myös osana tiimiä;
  • kohtaat mielelläsi erilaisia ihmisiä yli kulttuuri- ja kirkkokuntarajojen;
  • sinulla on taloushallinnon tehtäviin soveltuva koulutus ja/tai kokemusta taloushallinnon tehtävistä, mahdollisesti myös kansainvälisessä kontekstissa;
  • puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englantia.
  • nautit informaation jäsentelystä ja laadukkaan dokumentaation tuottamisesta 
  • osaat käyttää tehokkaasti ja tavoitteellisesti yleisiä tietojenkäsittelyohjelmia ja palveluja, erityisesti pilvipohjaista kirjanpitoa ja taulukkolaskentaa;
  • toivot mahdollisuutta joustavaan työaikaan ja työntekopaikkaan. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus olla fyysisesti läsnä Tampereella vähintään kerran kuukaudessa.

Tehtävään sovelletaan kristillisten järjestöjen työehtosopimuksen mukaista vaativuusryhmän 4 palkkausta asianmukaisella kokemuslisällä. Tehtäväkohtaisesta ja henkilökohtaisesta osasta sovitaan tarkemman työnkuvan ja työntekijän osaamisen perusteella.

MAHDOLLISUUS TYÖN KOKOAIKAISTAMISEEN

Työ on mahdollista sopia myös kokoaikaiseksi siten, että työhön kuuluu lisäksi kansainvälisten yhteistyöhankkeidemme kehittämistä ja seurantaa TAI kohdennettua varainhankintaa. Tällöin työ edellyttää kokemusta ja osaamista vastaavista tehtävistä. Jos nämä vaihtoehdot kiinnostavat sinua, ota meihin yhteyttä ennen hakemuksen jättämistä.

KYSYMYKSIÄ?

Jos harkitset tehtävän hakemista, mutta haluat vielä lisätietoa, ota yhteyttä toiminnanjohtaja Hannu Sorsamoon: director@wycliffe.fi tai 050 348 2836.

HAKEMINEN

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse director@wycliffe.fi. Otsikoi viestisi ”TALOUSKOORDINAATTORI”.

Kerro hakemuksessasi, miten aiempi elämänkokemuksesi, koulutuksesi ja työhistoriasi on valmistanut sinua Wycliffe Raamatunkääntäjien talouskoordinaattorin tehtävään. Liitä hakemukseesi myös erillinen ansioluettelo (CV).

Anna hakemuksessasi yhteystiedot kotiseurakuntasi / oman kristillisen yhteisösi vastuuhenkilölle, joka voi suositella sinua tehtävään. Voit halutessasi nimetä myös muita suosittelijoita. Pyydäthän suosittelijoiltasi luvan yhteystietojen antamiseen ja valmistathan heitä siihen, että saatamme ottaa yhteyttä.

<- Takaisin avoimiin työpaikkoihin