Innostu ja innosta muita

Tiedätkö, miten kirjoittamattomalle kielelle saadaan Jumalan sana? Entäpä miten Raamatun sanaa tänä päivänä opetetaan ja levitetään siellä, missä lukutaito on heikko, mutta puhelinverkko toimii? Jos haluat tutustua raamatunkäännöstyöhön syvemmin ja jakaa oppimaasi muillekin, tule mukaan vapaaehtoisten koulutuspäivään, joka pidetään lauantaina 28.9.2024 klo 10-18 Tampereella Wycliffe Raamatunkääntäjien (WRK) toimistolla, os. Yliopistonkatu Lue lisää…

Wycliffe Raamatunkääntäjät mukana Suomen evankelis-luterilaisen Kansanlähetyksen Kansanlähetyspäivillä 5.-6.7.2024

Wycliffe Raamatunkääntäjät on mukana yhteistyökumppanimme Suomen evankelis-luterilaisen Kansanlähetyksen Kansanlähetyspäivillä 5.-6.7.2024 Ryttylässä. Tule kyselemään ja kuulostelemaan, miten voisit olla mukana raamatunkäännöstyössä! Lisätietoja Kansanlähetyspäivistä: ETUSIVU – Kansanlähetyspäivät (kansanlahetyspaivat.fi)

Wycliffe Raamatunkääntäjät mukana juhannuskonferenssissa Keuruulla 20.-22.6.2024

Olemme mukana helluntaiseurakuntien juhannuskonferenssissa Keuruun Isossa Kirjassa 20.-22.6.2024. Löydät meidät yhteistyökumppanimme Fida Internationalin Missioteltasta yhteiseltä osastolta Jerusalemin Raamattukodin ystävien ja Raamatunkäännösinstituutin kanssa. Tervetuloa kyselemään ja kuulostelemaan omaa paikkaasi raamatunkäännöstyössä! Lisätietoja juhannuskonferenssista: Juhannuskonferenssi.

Sana sydämen kielellä -symposium

Onko kielellä väliä? Mikä on sinun sydämen kielesi? Puheenvuoroja ja keskustelua raamatunkäännöstyöstä ja äidinkielen merkityksestä seurakuntatyössä – Wycliffe Raamatunkääntäjien ja Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnan yhteinen symposium lauantaina 25.5.2024 klo 10-11.30. Paikkana on Kalevan kirkon Katakombi, os. Liisanpuisto 1, 33540 Tampere. Kahvitarjoilu, vapaa pääsy!

Vapaaehtoisten koulutuspäivä 27.4.2024 SIIRRETTY SYKSYKSI

Rakastatko Raamattua? Haluaisitko pitää esillä raamatunkäännöstyön näkyä? Tervetuloa vapaaehtoisten koulutuspäivään, joka pidetään lauantaina 27.4.2024 Tampereella Wycliffe Raamatunkääntäjien (WRK) toimistolla, os. Yliopistonkatu 58 B 5. krs! Koulutus antaa hyvän pohjan esim. tulemaan mukaan vapaaehtoisena WRK:n esittelypisteelle ensi kesän kristillisillä kesäjuhlilla. Koulutus on ilmainen, ja WRK tarjoaa lounaan ja kahvit/teet. Mukaan mahtuu Lue lisää…