Kiitos, että olet mukana rukoilemassa

“Minulla on omat suunnitelmani teitä varten, sanoo Herra. Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon.”

Jer. 29:11 

Miksi 11.11.?

11.11.1933 Wycliffe Bible Translators -järjestön perustajat Cameron Townsend ja L.L. Legters ylittivät USA:n rajan Meksikoon, koska Jumala vastasi rukoukseen. Se oli iso askel raamatunkäännöstyölle ja myös alku Wycliffelle, jonka järjestöjä on nyt yli 100, ja läheiselle kumppanijärjestölle SIL:lle.

Tänä vuonna maailmanlaajuisen Wycliffe-rukouspäivän teemaksi on valittu Raamatun rikas termi shalom, jolla tarkoitetaan muun muassa ristiriidan puuttumista, eikä pelkästään sitä vaan myös eheyttä, hyvinvointia ja rauhaa, jotka vain Taivaan Isä voi antaa vaikeina ja epävarmoinakin aikoina.

Rohkaisemme muistamaan raamatunkäännöstyötä rukouksin seurakunnassanne erityisesti juuri 11.11. Tästä voit lukea ja ladata inspiroivia artikkeleita ja raamatunkohtia, joita voi esimerkiksi käyttää rukouksessa ja kiitoksessa.

“Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valon. Niille, jotka asuvat kuoleman varjon maassa, loistaa kirkkaus. Sillä lapsi on syntynyt meille, poika on annettu meille. Hän kantaa valtaa harteillaan, hänen nimensä on Ihmeellinen Neuvontuoja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhan Ruhtinas.” Jes. 9:5

Inspiroivaa luettavaa

Mielenkiintoisia videoita:

”Älköön sydämenne olko levoton. Uskokaa Jumalaan ja uskokaa minuun. Minun Isäni kodissa on monta huonetta — enhän minä muuten sanoisi, että menen valmistamaan teille asuinsijan. Minä menen valmistamaan teille sijaa mutta tulen sitten takaisin ja noudan teidät luokseni, jotta saisitte olla siellä missä minä olen. Te tiedätte kyllä tien sinne minne minä menen. — Tämän minä olen puhunut teille nyt, kun vielä olen teidän luonanne. Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä minun nimessäni lähettää, opettaa teille kaiken ja palauttaa mieleenne kaiken, mitä olen teille puhunut. ‘Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon””.

Joh. 14:1-4; 25-27

 

Saat linkin tälle sivulle antamaasi sähköpostiosoitteeseen, jotta voit palata sivulle suoraan myöhemminkin.

Kuva: Marc Ewell