Olemme taas valmistautumassa lähtöön. Meillä on paluuliput Papua-Uuteen-Guineaan reilun viikon päästä, mutta paluumatkan toteutuminen on edelleen epävarmaa. llä viikolla olemme täyttäneet erilaisia lomakkeita matkaa sekä maahan pääsyä varten. Vielä on moni asia auki ja saamme varmasti jännittää lähtöpäivään asti, että pääsemmekö lähtemään.

Pari kuukautta Suomessa ovat menneet nopeasti. Olemme reissanneet ympäri Suomea tapaamassa ystäviä ja sukulaisia sekä tapaamassa lähettäjiä. On ollut jälleen rohkaisevaa tavata uskollisia esirukoilijoita, jotka uskollisesti jaksavat olla työssä mukana. Olemme saaneet taas muistutuksen siitä, että emme ole yksin, saamme olla jokainen omalla paikalla Jumalan työssä mukana.

On ollut ihana tavata läheisiä, joita ikävöimme ollessamme Papua-Uudessa-Guineassa. Lapset ovat nauttineet ajasta isovanhempien ja muiden sukulaisten sekä ystävien kanssa. Vaikka meillä on jo monta lähtöä takana, niin silti ikävä ja hyvästit ovat aina yhtä vaikeita. Lapset ovat jo miettineet iltaisin, keitä kaikkia tulee ikävä, kun palaamme. Olemme jälleen kiitollisia, jos jaksat muistaa lapsia ja koko perhettämme rukouksin näiden muutosten keskellä.

Kuulemisiin taas ensi kuussa. Nähtäväksi jää, olemmeko päässeet takaisin Ukarumpaan vai vieläkö olemme Suomessa.

 

 

Kaisan Matkassa -blogissa seurataan kuukausittain lähetystyössä mukana olevan Kaisan elämää.