Viimeiset pari kuukautta ovat kuluneet nopeasti. Lapset ahkeroivat lukuvuoden viimeiset viikot koulussa sekä Suomi-koulua netissä. Tällä viikolla lapset pääsivät ansaitulle lomalle. Meillä aikuisilla työt jatkuvat edelleen ja kesä-heinäkuun vaihteessa pidämme pienen loman ja toivottavasti pääsemme silloin lähtemään rannikolle muutamaksi päiväksi. Pieni tauko täältä keskukselta tekisi hyvää.

Meillä on joka viikko tapaaminen raamatunkertomusprojektin tiimin kanssa. Viime viikolla suunnittelimme aikataulua loppuvuodelle, koska alkuperäiset aikataulut muuttuivat koronarajoitusten takia. Nyt rajoituksia on taas ysätty ja matkustamista eri alueille on hieman avattu. Projektimme alkuperäinen idea on lähtöisin Hanna Schulzilta, joka työskentelee raamatunkääntäjänä Gulf-provinssin alueella. Aikatauluihimme siis vaikuttavat myös raamatunkäännösprojektiin liittyvät vaiheet, kuten eri tarkastusvaiheet, ääniraamatun nauhoitukset jne. Viime viikolla teimme hyvän aikataulukartan paperille, jolla pyrimme sovittamaan eri asiat ja ihmiset yhteen kaikkine aikatauluineen.

Heinäkuussa toiveissa on ensimmäinen konkreettinen askel kohti varsinaista projektia, kun projektin johtaja Hans Beukers lähtee tiimin kanssa kiertämään kyliin ja kutsumaan ihmisiä mukaan kursseille. Kylissä vierailujen aikana on tarkoitus demonstroida paikallisen kouluttajan johdolla mitä kursseilla tapahtuu, luoda kontakteja sekä kutsua ihmisiä mukaan. Rukoillaan tuon reissun puolesta.

 

 

Kaisan Matkassa -blogissa seurataan kuukausittain lähetystyössä mukana olevan Kaisan elämää.