Olemme päässeet hyvin takaisin arkeen kiinni täällä Ukarumpassa. Karanteenin jälkeen palasimme takaisin tuttuun työhön, Jukka ohjelmistotyön pariin ja minä takaisin klinikalle. Lapset ovat olleet hyvillä mielin takaisin koulussa ja tavanneet pitkästä aikaa tuttuja kavereita. 

Minua on pyydetty mukaan uudella alueella alkavaan suulliseen raamatunkertomusprojektiin (engl. Oral Bible storytelling). Tällä viikolla olen ollut mukana parissa palaverissa projektiin liittyen ja olen ollut erittäin innostunut siitä. Papua-Uuden-Guinean kulttuuri on vahvasti suullinen kulttuuri ja usein ihmiset kertovat toisilleen tarinoita. Suullisista raamatunkertomusprojekteista on ollut hyviä kokemuksia tässä maassa, joten odotan innolla varsinaisen projektin alkua ja millaisia tehtäviä se tuo tullessaan. Kiitos, jos jaksat muistaa tämän projektin suunnittelua rukouksissa.

Siunattua pääsiäisen aikaa sinulle! Saamme iloita, että Jeesus on noussut kuolleista ja voittanut kuoleman vallan. Hän maksoi ristinkuolemalla kovan hinnan, että me olisimme vapaita synnistä ja kuolemasta. Tätä ilosanomaa haluamme olla täällä Papua-Uudessa-Guineassa viemässä eteenpäin, että mahdollisimman moni voisi kuulla pelastuksesta ja ottaa sen vastaan.

 

 

Kaisan Matkassa -blogissa seurataan kuukausittain lähetystyössä mukana olevan Kaisan elämää.