Heinäkuussa saimme ensimmäisen konkreettisen askeleen kohti varsinaista raamatukertomusprojektia, kun projektin johtaja vieraili pienen tiimin kanssa alueella, missä projekti on tarkoitus toteuttaa. Joissakin kylissä vastaanotto oli innostunutta ja toisissa kylissä kiinnostuneita ei juurikaan ilmaantunut kuulolle. Tiimissä oli mukana yksi paikallisista raamattukouluttajista, jolla on pitkän ajan kokemus raamatunkertomuskursseista. Jokaisessa kylässä kerrottiin raamatunkertomus, minkä jälkeen kyläläiset pääsivät pohtimaan raamatunkertomuksen sanomaa ja opetusta. Samalla jokainen sai pienen maistiaisen siitä mitä kursseille tulee olemaan.

Reissulla oli mukana myös kielialueita kartoittava tiimi (engl. Language Survey team), joka kerää tietoa kielialueen tilanteesta, esimerkiksi kuinka vahva äidinkielen käyttö alueella on.

Seuraava samanlainen reissu on tarkoitus toteuttaa syys-lokakuun aikana. Rukoillaan tuon matkan puolesta, että se voisi toteutua ja että monet käytännön järjestelyt saadaan valmiiksi ajallaan. Rukoillaan myös, että ihmiset voisivat olla avoimia tiimin vierailulle ja että kylistä voisi löytyä sopivia kurssilaisia.

 

 

Kaisan Matkassa -blogissa seurataan kuukausittain lähetystyössä mukana olevan Kaisan elämää.