Marko Pihlajamaa. Kuva: Kari-Pekka Juurikkala

Wycliffe Raamatunkääntäjät ry:n (WRK) toiminnanjohtajaksi on valittu pastori, teol. maist. Marko Pihlajamaa. Päätöksen valinnasta teki Wycliffe Raamatunkääntäjien hallitus 27.6. Tampereella.

Marko Pihlajamaa toimii tällä hetkellä Medialähetys Sanansaattajien väliaikaisena toiminnanjohtajana kesäkuun loppuun asti. Hän on työskennellyt Medialähetys Sanansaattajissa vuodesta 2009 alkaen eri tehtävissä: kotimaantyön johtajana, henkilöstöjohtajana sekä 1.6.2022 alkaen ulkomaantyön operatiivisena johtajana.

Hallituksen puheenjohtaja Teijo Peltolan mukaan WRK saa Marko Pihlajamaasta kokeneen johtajan, jolla on laaja-alainen seurakuntaelämän tuntemus, kokemus ja osaaminen lähetysjärjestön johtamisesta ja kumppanuussuhteiden hoitamisesta Suomessa ja ulkomailla. Iloitsemme mahdollisuudesta saada Markon monipuolinen osaaminen raamatunkäännöstyön liikkeen kehittämiseen, Peltola toteaa.

WRK:ta kahdeksan vuotta johtanut toiminnanjohtaja Hannu Sorsamo jää syksyllä sapattivapaalle ja siirtyy tämän jälkeen omasta pyynnöstään muihin tehtäviin.

”Innolla ja rauha sydämessä aloitan työssä syksyllä”, Pihlajamaa kuvailee tunteitaan uuden edessä. ”Raamattu on minulle rakas ja tykkään opettaa ja tutkia sitä. On ajatuksellisesti kiinnostavaa päästä työskentelemään raamatunkäännöstyön parissa. Taustani on medialähetystyössä ja siinä keskeistä on se, että ihmisten pitäisi kuulla sanoma Jeesuksesta omalla lapsuuden kielellään, sydämen kielellään. Tämä toteutuu myös raamatunkäännöstyössä.”

Kategoriat: Artikkeli