Jumala on suvereeni ja kaikkivaltias, silti hän on kutsunut meidät osallistumaan hänen missioonsa. Rukous on oleellinen osa osallistumista ja pitää meidät juurtuneina suhteeseemme Jumalan kanssa.

Wycliffen työntekijöiden, kollegoiden ja paikallisten kirkkojen yhteisellä rukouksella raamatunkäännöstyön puolesta on pitkät perinteet. Joka päivä kaikkialla maailmassa ihmiset rukoilevat raamatunkäännösjärjestöjen puolesta, Jumalan sanan vaikutusta yksilöihin ja yhteisöihin ja myös niiden yhteisöjen puolesta, joilla ei vielä ole Raamattua omalla kielellään. 

Keskiviikkona 11.11. vietetään kansainvälistä raamatunkäännöstyön rukouspäivää.  Tulemme yhteen rukoilemaan – sydämemme ja mielemme ovat yhdessä huolimatta siitä, ettemme ole fyysisesti samassa paikassa.

Tänä vuonna maailmanlaajuisen Wycliffe-rukouspäivän teemaksi on valittu Raamatun rikas termi shalom, jolla tarkoitetaan muun muassa ristiriidan puuttumista, eikä pelkästään sitä vaan myös eheyttä, hyvinvointia ja rauhaa, jotka vain Taivaan Isä voi antaa vaikeina ja epävarmoinakin aikoina.

 

Rohkaisemme muistamaan raamatunkäännöstyötä rukouksin seurakunnassanne erityisesti juuri 11.11.

Jos haluat lisää materiaalia rukouksen tueksi rukouspäivään, täytä alla oleva lomake.

Rukouspäivän materiaali

Saat ladattua materiaalin heti lomakkeen lähettämisen jälkeen.
  • Yhteystietoja voidaan käyttää myös muuhun Wycliffe Raamatunkääntäjien ajankohtaiseen viestintään. Emme luovuta osoitetietoja kolmansille osapuolille. Tarkempia tietoja halutessasi luethan alla olevan tietosuojaselosteen.

Kuva: Marc Ewell